måndag 3 oktober 2011

Så där ja!

Jaha, nu får man då kalla sig fru Blomqvist... Har fortfarande inte vant mig men så har det ju bara gått drygt en vecka också. En vecka som verkligen gått i trötthetens tecken, det tar på krafterna att anordna ett bröllop. Att man dessutom sitter vaken till långt in på natten hela veckan innan gör ju inte saken bättre... =P

Dagen var verkligen en underbar dag. Att i lugn å ro få sitta hos Nathalie och få sitt hår fixat var verkligen en lyx å sen sminka sig å klä sig innan det var dags för fotografering. Det var så roligt att få se Thomas när han kom i sin fina kostym som jag inte hade sett på innan. Å stolt som en tupp var han när vi dagen till ära åkte omkring i den lånade "Notchen". Iväg för fotografering som sagt och vädret hade kunnat få vara lite soligare och mycket mindre blåsigt men jag hoppas på bra bilder i alla fall, litar på den proffsiga fotografen! =)

Sedan bar det så av ner på Svartviken där all vår släkt å alla våra vänner stod och väntade och då sög det till i magen, det var så roligt att se alla dessa människor som kommit för vår skull! Ceremonin gick fort och enkelt så det var snabbt avklarat som tur var då jag annars antagligen hade frysit ihjäl i den kalla blåsten som var... =P

Sara och Per sjöng sedan Kärleksvisan och då tittade vi oss omkring och såg hur Thomas faster stod å grät när hon fotade oss å vi kunde inte hålla oss, hon var ju bara för söt så vi började fnittra åt henne. Å tur var väl det för annars hade jag gråtit floder över den fantastiska sången! Sedan var det dags att bege sig till Medborgarhuset för middag och tårta, underbar mat som Marcus hade fixat! =)

När maten och tårtan ätits upp var det presentöppning och sedan var det en stor del av gästerna som åkte hem men vi var ett bra gäng som var kvar och kalasade och dansade till två-tiden på natten. Vi hade sån tur att Stefan hade sett till att vi fick ett rum på Åsgården så det var dit vi begav oss och spenderade vår första natt som man och hustru! ;-)

Tack till alla som var med och på ett eller annat vis gjorde vår dag till en fantastisk dag!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tack själv =) Ni var så fina så och de lyste kärlek om er =) <3<3<3

En maska i strumpan... sa...

Stort grattis till er!!!:o) Ni var verkligen jättefina!!! Du var så vacker i din fantastiska brudklänning!!!:o)

Lena sa...

Tack så mycket! =D

Jinni sa...

Hej Lena, jag försöker få tag på bloggaren bakom tygisar.blogspot.com
På hennes profil står det att hon följer din blogg och ni verkar båda bo i Hammerdal i Jämtland.
Jag kommer snart bli mamma och funderar fram och tillbaka på tygblöjor och det var en jättebra blogg men nu verkar den ha låsts för de som inte känner bloggerskan.
Det skulle betyda supermycket om du kunde lotsa mig vidare till "tygblöjegalningen".

Vänliga hälsningar
Marie Lindström